Bedrijf

Wie zijn wij

Wij zijn een modern familiebedrijf met passie voor het ambacht.
De produkten die wij leveren aan gezondheidszorg, horeca en bedrijfscateraars zijn van top kwaliteit.
Onze produkten zijn ambachtelijk, maar worden met moderne productiemethoden voor u bereid.
Dagvers is onze kracht, maatwerk is onze specialiteit.
Samengevat: Veelzijdig in Vers

ambacht en ambitie

Van dorpsslagerij tot een eigentijdse, klantgerichte partner voor de professionele keuken, horeca en catering. Al ruim 80 jaar zijn de slagerijen van de familie Bergwerff een begrip in de regio en ver daarbuiten. Onze passie voor vlees en ambachtelijke kwaliteit is ouderwets. Onze productietechnieken zijn echter geheel van deze tijd. Evenals onze ambitie om op alle eigentijdse ontwikkelingen in de markt te blijven inspelen.

veelzijdig in vers:

Een mooi stuk vlees en de fijnste vers gesneden en zelf bereide vleeswaren. Heerlijke vleesproducten die u vanzelfsprekend mag verwachten van een (Keur)slager. ‘Veelzijdig in vers’ gaat echter verder.

In de loop der jaren is ons assortiment steeds verder uitgebreid.
Zowel in onze vleesverwerkingsafdeling als vanuit onze cateringafdeling zijn er steeds meer product(groep)en toegevoegd.

Onze klanten willen meer, wij bieden meer!  Vooral het bieden van toegevoegde waarde is voor onze klantenkring van belang.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snijden en verpakken van vleeswaren op klantspecificaties of het gebraden aanleveren van vlees. zo maar twee voorbeelden om aan te geven hoe wij iets voor u kunnen betekenen.

sterk in maatwerk:

Maatwerk is ons specialisme.
Gewicht, portionering, verpakking, zout- en vetgehalte, houdbaarheid, speciale recepturen, dieetwensen, biologisch, halal en seizoensproducten, etc , etc: al uw wensen zijn voor ons een uitdaging.

Kwaliteit is en blijft de rode draad in de activiteiten van Bergwerff’s Slagerijen.
Dit begint uiteraard bij de inkoop van grond- en hulpstoffen.
Maar, ook de opleiding van ons personeel en de keuze voor slimme en eigentijdse productiemethoden horen bij ons thuis in deze rubriek.

Kwaliteit hoeft niet altijd duurder te zijn. Door onze praktische nononsensementaliteit kunnen wij onze producten tegen een marktconforme prijs aanbieden. Op basis van prijs zullen wij wellicht niet altijd bovenaan staan maar, op basis van kwaliteit durven wij de uitspraak aan dat wij in ons marktsegment behoren tot de top van Nederland. 

 

Copyright 1925-2020 - Bergwerff's Slagerijen BV - Alle rechten voorbehouden. Website is ontwikkeld door PixelDeluxe Interaction Design Rotterdam