Sucade test2

Zorginstellingen

De maaltijdverstrekking is bij iedere zorginstelling een zeer belangrijk moment van de dag. Geur en smaak moeten voldoen aan wat het oog ziet. Variatie, verse uitstraling en alles dagvers geproduceerd. Dat kunt u bij ons verwachten!

De maaltijdverstrekking is bij iedere zorginstelling een zeer belangrijk moment van de dag. Geur en smaak moeten voldoen aan wat het oog ziet. Variatie, verse uitstraling en alles dagvers geproduceerd. Dat kunt u bij ons verwachten

Maaltijdverstrekking

De gezondheidszorg kent vele vormen van maaltijd verstrekking.
door onze jaren lange ervaring in de gezondheidszorg zijn wij in staat om voor iedere gekozen systeem een passend alternatief te bieden.
Wij volgen de trends in de markt en passen onze producten waar nodig aan op de nieuwe systemen.
Een goed voorbeeld hiervan is het verstrekkingssysteem Meals on wheels . Op dit moment het hardst groeiende verstrekkingssysteem in de zorg. Ons assortiment multi-portion verpakkingen hiervoor kunt u bekijken door hiernaast de pdf te downloaden.

Dieet producten en afgeleide producten

Binnen de zorg een veel voorkomend verschijnsel zijn de afgeleide product varianten.
Wij proberen waar mogelijk voor ieder bestaand product een gehomogeniseerde, dieet, en natrium-arme variant te voeren in het assortiment. Hierdoor krijgen de patienten een product dat zoveel mogelijk lijkt op en smaakt naar het originele product.

Totaalleveranciers

Gaat uw voorkeur uit naar levering van onze goederen via een totaalleverancier dan kunnen wij in veel gevallen dit voor u regelen, voor meer informatie neemt u contact met ons op.