Shutterstock 60409549

Grootkeukens

De grootkeuken is vaak ontstaan uit het samenvoegen van de culinaire activiteiten van een aantal zorginstellingen. Door de invoering van het "ontkoppeld koken" kan er immers veel efficienter worden geproduceerd. Wat blijft is de zorg voor constante kwaliteit, voor voldoende afwisseling en voor streek - en seizoensproducten. In overleg kunnen we voor u maatwerk leveren, dat het best past in uw organisatie.

Het ontstaan.

De grootkeuken is vaak ontstaan uit het samenvoegen van de culinaire activiteiten van een aantal zorginstellingen. Door de invoering van het "ontkoppeld koken" kan er immers veel efficienter worden geproduceerd. Wat blijft is de zorg voor constante kwaliteit, voor voldoende afwisseling en voor streek - en seizoensproducten. In overleg kunnen we voor u op maatwerk leveren, dat het best past in uw organisatie.

De producten

Het assortiment dat wij aanbieden in de grootkeuken is enorm en heel divers. De diversiteit is met name te vinden in de mate van voorbewerking. Waar de ene grootkeuken er nog voor kiest zelf te portioneren wil een ander dat wij alvast het vlees portioneren, kruiden en zelfs braden. Alle variaties zijn bespreekbaar.